Drive-in show. Altijd, overal, compleet.

BEKIJK DRIVE-IN PAKETTEN

Complete drive-in shows van Main Events huren.

Een drive-in show is een compleet pakket met een DJ die alle benodigde apparatuur meeneemt naar uw feestje. U moet dan bijvoorbeeld denken aan DJ apparatuur, een volledige geluidsinstallatie, verlichting en een mooi meubel. Daarnaast is het belangrijk om (de juiste) muziek te hebben, maar dit is bij Main Events perfect voor elkaar.

Als u kiest voor de drive-in show van Main Events bij uw verjaardagsfeestje, schoolfeest of bruiloft, dan bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Wij beschikken over audio- en licht apparatuur van de beste kwaliteit. Onze drive-in shows kunnen aangepast worden op de grootte en het budget van uw feest,

dus of u nou op zoek bent naar een drive-in show voor een publiek van 25 man of van 200 man, de professionals van Main Events zullen ieder evenement laten slagen.

OFFERTE AANVRAGEN

Een complete show, ready to go!

DIRECT BOEKEN

Uw partner voor feesten en partijen.

Naast onze drive-in show heeft Main Events u nog veel meer te bieden. Wij zijn een evenementservice bedrijf dat zicht op de totale uitvoering van uw evenement. Wij kunnen onder andere licht- en geluidsapparatuur en ander showequipment zoals rookmachines voor uw evenement leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om DJ’s te boeken, uw evenement door ons op de gevoelige plaat vast te laten leggen en om technische ondersteuning te krijgen bij uw discotheek, kroeg of bar op het gebied van audio en licht.

Opzoek naar iets anders?

Bij onze partner VVC Adventure vind je vele originele themafeesten, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten en nog veel meer! De hilarische activiteiten worden afgewisseld met een heerlijk diner of een gezellige borrel. Voor iedereen wat wils!

MAINEVENTS

L

COPYRIGHT 2016 MAIN EVENTS

Algemene voorwaarden