De professionals van Main Events.

DIRECT INHUREN

Facilitaire expertise van Main Events inhuren.

Naast dat het mogelijk is om showequipment zoals licht- en geluidsinstallaties voor uw evenement bij ons te huren, is het ook mogelijk om facilitaire ondersteuning van ons te krijgen bij uw evenement. De professionals van Main Events kunnen u ondersteuning bieden met de bediening van het licht voor de lichtshow, en de opbouw en installatie van alle apparatuur zoals de speakersets, dj-sets en het andere showequipment.

Een evenement kan soms zeer hectisch zijn en dan is het erg belangrijk dat er vakbekwaam personeel achter de knoppen staat. De vakmensen van Main Events hebben veel ervaring opgedaan op diverse evenementen in Nederland en zijn gewend om te werken onder druk.

Huur de professionals van Main Events in voor ondersteuning bij uw evenement! Ook kunnen wij advies geven om uw locatie van de benodigde materialen te voorzien.

Vervoer en installatie van licht en special FX

Vervoer en installatie van geluidsapparatuur

Opbouw en live besturing van licht en geluid

Vaste installatie van licht- en geluids-apparatuur voor uw bar, kroeg of discotheek.

Bent u eigenaar van een bar, kroeg of discotheek en heeft u een nieuwe geluids- of licht installatie aangeschaft maar weet u niet wie u in moet schakelen om de apparatuur te installeren? Maak gebruik van de diensten van Main Events. Doordat we dagelijks bezig zijn met geluidsapparatuur en showequipment zijn we uiteraard ook gespecialiseerd in het installeren van vaste geluids- en lichtinstallaties voor uw discotheek, vergaderruimte of school. De vakmensen van Main Events zorgen ervoor dat uw installatie binnen no-time klaar is voor gebruik!

OFFERTE AANVRAGEN

MAINEVENTS

\

V

E

T

COPYRIGHT 2016 MAIN EVENTS

Algemene voorwaarden