Een feestje met muziek, kracht bijgezet met beeld.

BEKIJK HET CONCEPT

Muziek- en videoconcepten van Main Events.

Tegenwoordig is het heel gewoon dat de muziek bij een evenement wordt begeleid door middel van videobeelden. Dit gebeurt al jaren op de populairste festivals zoals Tomorrowland, Ultra music festival en Mysteryland. Door het samenvoegen van beeld en muziek ontstaat er een nog uniekere beleving, waardoor de bezoekers alsmaar verder in vervoering worden gebracht. Bij Main Events kunt u terecht voor diverse shows waarbij de muziek doormiddel van videobeelden verzorgd wordt. Wij beschikken over een aantal succesvolle concepten waarmee wij momenteel door heel Nederland reizen.

Voor de liefhebbers van top 40 muziek hebben we bijvoorbeeld de “All round top 40show “. Lijkt het u toch leuker om oude tijden te herleven? Boek dan een 70’s , 80’s of 90’s Revival party of een “Dance Classics Party”.

Daarnaast is er voor mensen die van de foute hits houden de “Fouter kan het niet!” show. Wilt u weten wat deze shows inhouden, wat de mogelijkheden zijn, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DJ Hans Travolta boeken op uw evenement.

De originele shows van Hans Travolta doen het altijd goed bij het publiek en door zijn jarenlange ervaring als DJ weet hij als geen ander hoe hij de voetjes van de vloer krijgt. DJ Hans Travolta is te boeken voor allerlei evenementen zoals een bedrijfsfeest of een bruiloft. DJ Hans Travolta beschikt over zijn eigen DJ meubel en dankzij de nauwe samenwerking met Main Events hoeft u nooit om te kijken naar de licht- en geluidsapparatuur, dit is altijd perfect geregeld. Boek DJ Hans Travolta online op Main-Events.nl!

BOEK HANS TRAVOLTA

MAINEVENTS

/

COPYRIGHT 2016 MAIN EVENTS

Algemene voorwaarden